Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Harsen en verven

 
 
 

Langdurig ontharen

Harsen oksels en benen

Waxing wenkbrauwen

Waxing boven lip

 

Harsen is geen definitieve, maar een tijdelijke vorm van ontharen. Gemiddeld wordt na 4 tot 5 weken het proces van haargroei weer zichtbaar bij:

  • Wenkbrauwen

  • Bovenlip, kin

  • Benen

  • Bikinilijn

  • Oksels

De haren mogen niet te lang en ook niet te kort zijn. Een lengte van 2 à 3 millimeter is over het algemeen de beste lengte. Bij meer lengte wordt de behandeling onnodig pijnlijk. Bij minder lengte kan de hars niet hechten, waardoor de haren niet verwijderd kunnen worden.

Deze manier van ontharen heeft een langdurig effect en de huid voelt glad aan. Door deze methode vaker toe te passen, worden de haren minder stug en minder dik. Ook komen ze in mindere mate terug. Doordat de haren opnieuw uit het haarzakje gaan groeien, zijn de punten van de haren niet stomp. Deze methode geeft minder kans op ingegroeide haren dan in het geval van scheren en hoegenaamd geen irritaties, roodheid of jeuk.
Nadeel: de haargroei zal niet gestopt worden door harsen.

Verven

Verven wimpers en wenkbrauwen


Geef uw wimpers meer uitstraling

Het verven van wimpers kan ideaal zijn voor mensen met lichte wimpers of mensen die niet goed tegen mascara kunnen. Zij kunnen zo toch hun wimpers meer uitstraling geven door ze donkerder (niet voller) te maken. Dit houdt ongeveer 4 tot 6 weken aan.

 
 

Comments are closed.