Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Huidverzorging

Huidproblemen komen veelvuldig voor en kunnen met de juiste methoden goed behandeld worden.
Stap voor stap werken we aan de verbetering van uw huid. Wij bieden behandelingen voor de acne huid, vette huid, overgevoelige huid, allergische huid en camouflage.

 
Epileren

Je wenkbrauwen in goede vorm brengen kan veel goed doen voor je gezicht. Ogen komen nog mooier tot uitdrukking en het geeft je gezicht een verzorgde open uitstraling.

Lees meer!
Harsen en verven

De haren mogen niet te lang en niet te kort zijn. Een lengte van 2 à 3 centimeter is over het algemeen de beste lengte. Bij meer lengte wordt de behandeling onnodig pijnlijk. Een kortere lengte zorgt dat de hars niet kan hechten en de haren niet verwijderd kunnen worden.

Lees meer!
Make-up

Persoonlijke make-up les afgestemd op uw gezicht. Bruids make-up en indien gewenst, proef make-up. Op de trouwdag zelf wordt een ampul aangebracht op de huid, waardoor de make-up de hele dag blijft zitten en prachtig straalt.

Lees meer!
 
Infrarood sauna

De straling en warmte van de infrarood sauna hebben een gunstige werking op het lichaam. Het verbetert het afweersysteem, helpt bij spier- en gewrichtsaandoeningen en vermindert klachten van huidaandoeningen als acne en psoriasis.

Lees meer!
Zonnebank

Een mooie zomerkleur met de Ergoline Turbo Power zonnebank. Instituut Esthétion hecht veel waarde aan deskundige begeleiding, hygiëne, veiligheid en persoonlijke aandacht. Professionele begeleiding door een zonneconsulente en de hoogwaardige zonnecosmetica van Australian Gold zorgen ervoor dat u snel, mooi en veilig bruin wordt.

Lees meer!
Elektrisch ontharen

Voor het definitief behandelen van ongewenste haargroei. Voor optimaal resultaat zijn gemiddeld 3 tot 10 behandelingen nodig. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten en is goed te verdragen.

Lees meer!
 
 

Comments are closed.