Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Hartelijk welkom bij Instituut Esthétion

 Marion-1_WEB
 

 In een landelijke en rustige omgeving vindt u specialistisch Instituut Esthétion. Al dertig jaar zorgen we voor de beste resultaten door maatwerkbehandelingen en deskundig advies. Om dit te bereiken werkt Instituut Esthétion met geavanceerde apparatuur en producten van hoge kwaliteit.

Wij zijn gespecialiseerd in behandelingen voor:

  • Anti-ageing

  • Laserontharing

  • Acnebehandelingen

  • Exclusieve huidverzorging

Op deze website vindt u informatie over de vele mogelijkheden voor een mooie huid en een goed gevoel.

Uw schoonheidsspecialiste Marion Vieregge

Marion Vieregge is gediplomeerd schoonheidsspecialiste op HBO – niveau met ruim dertig jaar ervaring. Zij heeft zich gespecialiseerd in behandelingen ten aanzien van onder andere anti-ageing, acne en overbeharing. Uiteraard biedt zij ook behandelingen om uw huid in een goede conditie te houden.

U bent ervan verzekerd dat elke behandeling professioneel en secuur wordt uitgevoerd.

“Vrijwel iedereen heeft wel eens een huidprobleem. Daarom vind ik een goede huidanalyse altijd van belang. Door de huid eerst nauwkeurig te inspecteren en daarna een beschrijving van de huidsituatie te geven, kan ik vervolgens met mijn klant bespreken wat de beste behandeling is. Daarbij hoort ook een passend advies voor de thuisverzorging na de behandeling, om de huid daadwerkelijk te verbeteren en mooier te maken.”
Neem contact op voor vrijblijvende informatie: klik hier

 
 

Comments are closed.