Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

 

Speciale behandelingen

De exclusieve schoonheidsbehandelingen van instituut Esthétion bieden mooie resultaten. De huidconditie wordt door de unieke complexen van werkstoffen optimaal op peil gebracht.

 

 

 
Mesotherapie

Mesotherapie laat de huid er zonder chirurgische ingreep jonger uitzien. Deze moderne huidbehandeling brengt direct hyaluronzuur in de diepere huidlagen. De huid krijgt meer volume en ziet er direct steviger en gladder uit.

Microdermabrasie

Een unieke behandeling om uw huid glad en zacht te maken. Het speciale Diamant Microdermabrasie apparaat behandeld, op een veilige manier, de bovenste huidlaag met fijne diamantvormige kristallen.

De biologische Face lift Cryo

Deze biologische facelift herstructureert het weefsel van de huid. Deze behandeling is zeer krachtig tegen veroudering van de huid. De huid wordt gladder, rimpels verzachten en de elasticiteit van de huid neemt toe.

 
 
Huidpeelingen

De speciale huidpeelingen zijn zeer geschikt voor huidverbetering. De dode huidcellen worden verwijderd en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. De peelingen verfijnen de huid en zijn ook zeer geschikt voor het voorkomen van huidproblemen en ingroeiende haren.

Modellages

Een mooie zomerkleur met de Ergoline Turbo Power zonnebank. Instituut Esthétion hecht veel waarde aan deskundige begeleiding, hygiëne, veiligheid en persoonlijke aandacht. Professionele begeleiding door een zonneconsulente en de hoogwaardige zonnecosmetica van Australian Gold zorgen ervoor dat u snel, mooi en veilig bruin wordt.

 
 

 

 

Comments are closed.