Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vaatbehandelingen met de DioLite Diodelaser

 
 
 
 

Vergoeding zorgverzekeraars

Instituut Esthétion wordt als gediplomeerd behandelaar door alle zorgverzekeraars erkend. Of u in aanmerking komt voor vergoeding, is afhankelijk van de klachten en de zorgverzekeraar..

  • Couperose
  • Bloedblaartjes
  • Steelwratten
  • pigmentvlekken

De oplossing bij huidproblemen

Voor de behandeling van pigmentvlekken, haarvaatjes en couperose, bloedblaartjes en steelwratjes maakt Instituut Esthétion gebruik van de DioLite Diodelaser. Deze vaatlaser is zeer effectief bij de behandeling van dergelijke huidproblemen.

Het resultaat

Na slechts één behandeling merkt u al een duidelijke vermindering van de klachten.

Hoe is de werking?

Het specifieke laserlicht van de vaatlaser geeft met zijn unieke golflengte zijn energie af aan de rode bloedkleurstof in de oppervlakkige vaatjes in de huid. De energie wordt omgezet in warmte. Het vaatje trekt samen en wordt via de bloedbaan door het lichaam afgebroken.

De vaatlaserbehandeling:

Voorafgaande aan de behandelingen starten we met een intakegesprek. U krijgt uitgebreide informatie over de behandelingen en de resultaten. Bij de eerste behandeling werken wij 10 minuten op het te behandelen gebied. Dit is al voldoende voor een mooi resultaat. Vervolgbehandelingen zijn per 5 minuten. Na elke behandeling mag u 2 weken niet in de zon.

 

De DioLite Diodelaser

  • Exacte golflengte, zodat uitsluitend de rode bloedkleurstof wordt verwarmd.
  • De diameter van de laserstraal komt overeen met de diameter van het te behandelen vat. Zo wordt lekkage van energie naar andere lichaamsdelen vermeden.

Het resultaat

Afhankelijk van het huidtype en de klachten is er tot 80% vermindering van de klachten na de eerste behandeling. Vervolgbehandelingen zorgen voor een nog sterkere afname van de klachten.

 
 

Comments are closed.